Vizualni identitet

U moru konkurencije na tržištu svakoj tvrtki, about imga naročito malim tvrtkama na tržištu nužan je način kako se istaknuti.

Vizualni identitet tvrtke je ono što će ostaviti prvi dojam na klijente i Vaše partnere. Kako bismo vam omogućili isto, nudimo vam paket usluga kojim ćete se izdvojiti na tržištu i steći vizualnu prepoznatljivost:

 • izradu logotipa
 • definiranje specifičnih boja
 • definiranje specifične tipografije
 • izradu negativa logotipa
 • izrade knjige standarda koja uključuje: izradu posjetnica, koverti i memoranduma, e-mail signature, te Powerpoint i Word predložaka.

Grafički dizajn

Želimo biti podrška vašem uspjehu! about imgNakon više od 20 godina postojanja odlučili smo proširiti spektar usluga i na usluge iz područja marketinške komunikacije te grafičkog dizajna!

Kroz suradnju sa stručnjacima iz područja marketinške komunikacije te grafičkog dizajna kreiramo jedinstvena rješenja osluškujući vaše potrebe i poslovne prioritete kako biste unaprijedili svoje poslovanje.

Uštedite svoje vrijeme i financije u suradnji s timom koji dobro poznaje vaše potrebe jer poznavanje vaše tvrtke, vaših poslovnih procesa i definiranih standarda omogućuje nama pružanje bolje i kvalitetnije usluge te podršku kako biste razvijali svoje poslovanje u željenom smjeru.

Grafički dizajn pomaže pri prezentaciji vaše tvrtke ciljanoj javnosti. Bez obzira na vrstu posla kojom se bavite, vaša tvrtka mora biti stilski dobro osmišljena što vam omogućuje prepoznavanje vaše tvrtke, usluge na tržištu i osigurava lakšu komunikaciju s klijentima te učinkovitiji marketing.

U suradnji sa vrhunskim dizajnerima, art direktorima i drugim stručnjacima s bogatim iskustvom rada na različitim projektima redizajna i brandinga nekih od najznačajnijih tvrtki i njihovih brandova na hrvatskom tržištu, omogućujemo vam personalizirana rješenja po vašoj mjeri uz visoku kvalitetu usluge i pristupačne cijene.
Naša ponuda obuhvaća:

 • grafički dizajn (vizualni identitet, ambalaža, plakati, publikacije)
 • vizualne komunikacije (kampanje)
 • web dizajn

Web dizajn

about imgDanas je u suvremenom svijetu nezamislivo poslovanje bez prisutnosti na internetu.
Vaša web stranica je u službi predstavljanja vas i vaše ponude na tržištu 24sata dnevno cijele godine i iz tog razloga je izrazito potrebna i kvalitetna estetska komponenta usklađena sa samim sadržajem koji želite da se na njoj nalazi.
Naš je cilj osigurati vam idejno rješenje i samu izradu stranice koji će i estetski i sadržajno zadovoljavati sve standarde jer činjenica je da je kvalitetan grafički dizajn i vizualni identitet izuzetno bitan čimbenik koji između ostalih određuje koliko dugo će se posjetitelji zadržati na web stranicama!

Prvi korak prilikom izrade web stranice je informativni razgovor i definiranje ciljeva, svrhe i izgleda web stranice  kako bismo utvrdili u kojem će se smjeru odvijati dizajn stranice, njen sadržaj, opseg i karakter (informativni, promidžbeni, prezentacijski..).
Kako bismo napravili idejno rješenje i kasnije isto i finalizirali na vama je da nam osigurate potrebne materijale. Pod materijalima koji su nam potrebni za izradu web stranice podrazumijevamo:

 • sve potrebne tekstove vezane uz navedene linkove zajedno s prijevodima ukoliko je stranica višejezična
 • fotografije u odgovarajućem formatu (jpeg, gif)
 • pdf dokumente i sve ostale materijale koje želite postaviti na stranicu

Nakon odabira i finalizacije rješenja za vašu web stranicu te popunjavanja sadržajem, ostaje samo zakup domene (adresa Vaše web stranice) i podizanje na online server. U ovom koraku web stranica je vizualno privlačna, popunjena sadržajem, dostupna na internetu i spremna za upotrebu.