Poštovani klijenti, temeljem obaveza koje proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) definirana je Politika zaštite osobnih podataka za tvrtku Selcom d.o.o., koja regulira i propisuje pristup zaštiti osobnih podataka.

Politika utvrđuje pravila povezana sa zaštitom pojedinaca kod prikupljanja i obrade osobnih podataka i pravila povezanih kretanjem osobnih podataka, a u primjeni je od 20. svibnja 2018. godine.

Politika zaštite osobnih podataka odnosno “Politika privatnosti” Selcom d.o.o. Bjelovar, obvezuje se  na zaštitu Vaših osobnih podatka. S time Vas upoznaje tekst u nastavku. Zaštita osobnih podatka – općenito Osobne podatke prikupljamo prije svega radi:
  • osiguravanja pružanja tražene softverske usluge radi uspostavljanja knjigovodstvenog programa
  • za korisnike što učinkovitijeg rješavanja obrade knjigovodstvenih podataka
  • za obradu podataka vlastitog poslovanja (računovodstvo i drugo)
Podaci pokriveni sustavom Politike zaštite osobnih podataka tj. politike privatnosti:
  • Ime i prezime • Datum rođenja • Adresa • E-mail • Broj telefona i/ili faksa • Osobni identifikacijski broj • Ostali podaci koje razmijenite s nama, a želite da ostanu tajni
Vrijeme trajanja “Politike privatnosti”

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te nam time dajete pravo pristupa vašim osobnim  podatcima  na lokalnom računalu  putem programa udaljene podrške. Navedenim postupkom vaši podaci su nakon obrade tj. nakon prekida  udaljene podrške  automatski na našem mediju obrisani, a čime je osigurana  zaštita privatnosti vaših podataka.  Tim načinom obrade osobnih podataka  isključuje se mogućnist uvida u osobne podatke s naše strane.

Sadržaj “Politike privatnosti”

Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo te ih nećemo staviti trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje. Selcom d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni i koji su nužni u skladu s važećim pozitivnim propisima RH, a u svrhu obavljanja poslovne djelatnosti.

Tajnost podataka

Vaši osobni podaci ostaju tajni budući se nakon prekida udaljene podrške brišu, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti.

Upotreba kolačića (Cookies)

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće.

Poruka elektroničkom poštom.

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

  Promjene i prestanak uvjeta korištenja

Selcom d.o.o.  daje i pridržava pravo izmjene ugovornog odnosa ili prekida suradnje u bilo kojem trenutku, a u skladu s osnovnim ugovorom o poslovnoj suradnji.

Ovaj dokument u pdf formatu možete preuzeti ovdje!

Bjelovar, 24.04.2018.

                                                      Direktor: Jelena Kovačev