Kratki pregled programa "PONUDE I RAČUNI"

about img Postoji više vrsta izlaznih računa, mada je izrada svih podjednaka.

Standardni R1 račun izrađuje se u opciji „Veleprodajni račun“. U zaglavlje računa potrebno je unijeti šifru poduzeća, skladište, broj računa, datume fakturiranja, DVO-a i valute, kupca, financijsku temeljnicu po kojoj će se račun rasknjižiti, dokument za materijalno rasknjižavanje, ukupni rabat, dodatne troškove, opis i vrstu računa. Vrsta računa zapravo je dodatni tekst koji će pisati na dnu računa i koji se može mijenjati ovisno o korisnikovim željama.

Nakon ispravno unešenog zaglavlja slijedi unos stavki. Stavke se unose izborom artikla po šifri ili nazivu, program sam povuče tarifni razred tog artikla, količine, i rabata (ako je zadan).

Program pamti sve izrađene račune pa ih je moguće naknadno pozvati i ponovo štampati. Po završetku izrade računa on se može rasknjižiti u glavnu knjigu, materijalno knjigovodstvo i knjigu IR-a.

Osim standardnog R1 računa postoji još veleprodajni račun iz maloprodaje koji uz sve već gore navedeno, omogućava automatizirano razduženje maloprodaje, zaduženje i razduženje veleprodajnog skladišta i rasknjižavanje u trgovačku knjigu - knjigu prometa.

U program fakture ugrađen je i račun za mjesečno fakturiranje usluga (na pr. za knjigovodstvene servise). Računi se izrađuju po zadanom koeficijentu za svakog klijenta i automatski rasknjižavaju u glavnu knjigu, saldakonti, knjigu IRA.

Dostupno po cijeni 13,00 EUR (~97,95 HRK)

NARUČI
više informacija možete saznati ovdje.

Molimo ispunite podatke, sva polja osim OIB-a su obvezna.